What

All day event – Experience Essential Oils
Come, play with us!

Investment

Early registration - $25
At the door – $35

Part of the Essential Oil Experience is the Young Living Thieves Tour!
Free admission - 6.00 pm-9.00 pm

When

Thursday, November 18th, 2010
9 a.m.- 9 p.m.

Where

Nanaimo Conference Center – Duke Room
101 Gordon Street – Nanaimo BC

More Info

Experience what essential oils can do for you in everyday life.

  • Learn how to use essential oils to satisfy your appetite with fast, easy and nutritious foods. Indulge your food cravings and still feel great!
  • We will teach you what oils you can use during your pregnancy or what oils will benefit your babies and children.
  • Did you know you can use essential oils on your four legged friends? Learn the do’s and don’ts of essential oils for your feline, canine and equine friends.
  • Learn how you can increase test scores, increase your attention span, enhance endurance and stay focused and much more.

Say YES to the Essential Oil Experience.
Get spoiled, come and play with us!

Featured topics

  • Young Living Essential Oils: the highest quality.
  • What you need to know about therapeutic quality oils.
  • Everyday oils at work and at school.
  • The use of essential oils during pregnancy and for babies.
  • Cooking with essential oils.
  • Oils for Men
  • Creating a wellness spa in your home.
  • Essential oils for animals.
  • Essential oils in fitness and sports.
  • Essential oils: the artistic way

Young Living Essential Oils can positively affect your life in more ways than you can ever imagine!

Schedule

PRESENTER TOPIC PRESENTED TIME EST TIME
Introduction—Carol Young Living  DVD

Introductions

20 min 9:00 -9:20
Sophiane Plante What makes YL Oils the best? What you need to know about therapeutic oil 35 Min 9:20 to 9:55
Heidi MacDonald Babies and Oils, Pregnancy and oils 35 Min 9:55 to 10:30
Titia Jetten Everyday Oils at work and at school 35 Min 10:30 to

11:05

Recess Personal care time 15 min 11:05 to 11:20
Terri-Anne Plante Cooking with essential oils 35 min 11:20 to 12.00
Lunch Lunch time special tasting side table (dips, crackers, lavender lemonade, cassia apples…. simple snacks) 1 hour 15 minutes 12:00- 1:15
Ben Howden, Robert Plante Oils for Men, in business in relationships, in personal health 35 min 1:15 – 1:50
Michell McLean Creating a Wellness Spa in your own home 35 min 1:50 – 2:25
Rob & Judee Plourde Essential Oils for Animals 35 min 2:25 – 3:00
Recess Personal care time 15 min 3:00 – 3:15
Terri Anne Plante Oils in Fitness and sports 35 min 3:15 – 3:45
Titia Plante Essential Oils: the artistic way: secret tips for success

Rewards program made simple and profitable

35 min 3:45 to 4:25
Panel with all Q & A 35 minutes 4:25 – 5:00
Reset room for evening event Enjoy dinner
Return at 6:00 for registration for the evening event The Thieves Tour Jon & Russell 7:00 – 9:00

For more information contact Carol Howden.
Phone: 250-933-6628
Email: carol@essentialoilcare.com